“Being yourself is the prettiest thing a person can be”

Authentiek

[au·then·tiek] bijvoeglijk naamwoord


Echt, geloofwaardig of gelijk aan het origineel.;
“Ze maakt authentieke foto’s, waarin het karakter van het kind vastgelegd wordt.”

Ik bied een kleinschalige, op maat gemaakte (Boutique) schoolfoto dienst. Mijn service is persoonlijk en professioneel. In tegenstelling tot grote schoolfotografie bedrijfen, werk ik met een paar, geselecteerde scholen, zodat ik een superieure klantenservice en artistieke beelden kan bieden.

Ik werk uitsluitend met natuurlijk licht en vooral wil ik echte uitdrukkingen en emoties vangen. Ik zal nooit een glimlach dwingen en wil veel liever de essentie van het kind vastleggen.

Ik doe geen lastige poses of uitdrukkingen, alleen het authentieke kind zoals hij of zij is. De resultaten zijn echte en tijdloze portretten die ver van de traditionele en vaak onvleiende cheesy foto’s – gemaakt met heldere flitsen. Mijn doel is een leuke en natuurlijk omgeving te creëren, waar de peuters (of kleuters) zich ontspannen voelen.

De foto’s zullen via een online galerij (met privé inlog) aangeboden worden en zo kan iedereen zelf bepalen welk foto(s) en welke producten ze willen bestellen.

NEEM CONTACT OP

Zodra ik de schoolfoto’s heb gemaakt, zal ik de foto’s zo snel mogelijk bewerken (uiterlijk binnen 14 dagen) en in een online bestelgalerij zetten.  De process is als volgt:

  • Jullie ontvangen op de PSZ een inlogkaart met een unieke code.
  • Heb je meerdere kinderen, kan je alle codes ter gelijk opgeven en de foto’s zamen bekijken.
  • De link naar het galerij is: https://www.picturelyspoken.com/schoolfotos-bestellen/
  • Je vult de inloggegevens in
  • In het bestelgalerij zie je de foto’s van je kind(eren) en de pakketen en producten die je kan bestellen.
  • Heb je vragen over de producten, de bestelprocess, betaling, verzandt en dergelijks, stuur je het beste een email naar: support@oypo.nl Je kan ze ook bellen op +31 (0)40-8200214
  • Let op! bestel je een schoolset (van 3 vellen) binnen 2 weken, ontvang je de groepsfoto gratis bij.
  • Heb je feedback voor mij, zoals verbeteringspunkten, wensen of misschien lof, hoor ik het graag.
KLIK HIER OM JE FOTO'S TE BESTELLEN

Wat voor kleren moet mijn kind dragen?

Effen kleuren zijn het beste. Gelieve te vermijden; neon kleding en kleding met veel grafieken. Dat maakt onrustig.

Maak je foto’s met broers en zussen samen?

Ja hoor, graag zelfs. Laat de leidsters (of mij) het van tevoren weten als je dit graag wil. Dan kunnen we dit inplannen.

Maak je meer dan een foto?

Ja, als het kind het leuk vind, maak ik meestal meerdere foto’s. Als ik meer foto’s heb, zet ik ze in de online galerij, en kan de klant zelf hun favoriet(en) kiezen en bestellen. 

Maak je ook zwart/wit foto’s?

Ja, je zal in de bestelgalerij zowel kleurenfoto’s als ook zwart/wit foto’s  vinden. 

Verkoop je digitale foto’s?

Ja, de digitale foto’s kan je voor €20 per st. kopen. Wil je meerdere of alle digitale foto’s? Schrijf me dan een email (met benoeming van de naam van je kind) voor een aangepaste voordelig offerte.

Hoe bestel ik?

Als de foto’s klaar zijn, ontvang je een inlogkaart met een unieke code en een link waar je de foto’s online kan bekijken en bestellen. In de galerij kan je prints, print sets, canvas en digitale foto’s bestellen. De bestelprocedure is eenvoudig en veilig. Als je binnen 2 weken (14 dagen!) je fotoset bestel (set van 3 vellen), ontvang je de groepsfoto kosteloos bij. Ik raad iedereen aan om gelijk te bestellen, als je de inlogkaart hebt ontvangen.

Wat als ik vergeet te bestellen?

De bestelgalerij zal 1 maand online blijven. Daarna kan je de foto’s niet meer bestellen, dus wees op tijd!

Wil je zeker van zijn dat je op tijd bestel, dan raad ik je aan om je op te geven voor mijn emails. Dan ontvang je een email zodra de galerij online is, met de nodige bestelinformatie. Je ontvangt ook herinneringsemails, zo dat je de 2 weken aanbiedingen niet mist. 

Vind je het lastig de foto’s op tijd te bestellen? Ik weet hoe het is (ik heb zelf ook 3 kinderen;); je ontvangt de inlogkaart, stopt hem in je tas of in je zak en dan vergeet je hem. Misschien ben je de kaart zelfs helemaal kwijt. Is dat ooit gebeurt of ben je bang dat het kan gebeuren? Dan raad ik je aan om voor mijn emaillijst op te geven. Je zal alle nodige info en herinneringen per email ontvangen zo dat je niet te laat bent met het bestellen. Superhandig.

Deze email aanmelding is uitsluitend voor schoolfoto gerelateerde emails. Ik zal je niet spammen of je emailadres voor andere doeleinden gebruiken. Je kunt je op elk moment weer afmelden.

GEEF JE OP