“Remember this moment.
Cherish this story.
Celebrate this life!”

Bij event- en bruilooft fotografie draait het voor mij vooral om de speciale momenten zo eenvoudig en natuurlijk mogelijk te documenteren en te vastleggen.

Ik ben hel graag de ‘fly on the wal’, en kijk hoe mensen plezier hebben en zichzelf zijn. Zo kan ik het beste echte emoties en interacties fotograferen. Ik zal je een prachtige visuele documentaire geven van je speciale dag om te delen, te bewaren en te koesteren voor altijd.

Momenteel werk ik vooral alleen en kan kleinere bruiloften en evenementen fotograferen waar één fotograaf genoeg is.

Mijn collecties geven je de beste prijs-kwaliteitverhouding met een besparing van tot 40% op a-la-carte prijzen. Laat het me weten als je nog vragen hebt. Ik wil graag van je horen.

“When I say I want to photograph someone, what it really means is that I’d like to know them. Anyone I know, I photograph.”

— Annie Leibovitz

Door te investeren in een fotograaf wiens stijl je leuk vindt en vertrouwt, zal je foto’s krijgen die je voor altijd zult koesteren. Als je mijn stijl graag ziet zoals het hier op mijn website getoont en beschreven wordt, dan geloof ik dat ik degene ben die JOUW verhaal kan vertellen. Ik heb mijn informatie over tarieven, collecties en de producten die ik aanbied in een gemakkelijk te lezen online prijslijst gedaan:

PRICING GUIDE