Feel beautiful portretsessies

Schoonheidsspecialiste Sylvia Bouwman en ik hebben een wens. We willen vrouwen laten voelen, zien en geloven dat ze mooi zijn. We willen foto’s maken die hun een geweldig gevoel geven, hun zelfvertrouwen verbetert -foto’s die ze met plezier op hun websites, sociale media of LinkedIn profielen plaatsen.

Heb je ooit een geweldige foto van jezelf gehad? Een foto die je doet beseffen dat je mooi bent, ook zonder een Snapchat filter? DAT gevoel is wat Sylvia en ik aan onze klanten willen geven.

Daarom hebben we de Feel beautiful portretsessies bedacht, en dat voor een zeer gunstige introductieprijs. I.p.v. €350,- kan je nu op onze introductiedagen een portretsessie inclusief make-up voor maar €190,- bestellen. Het is een belangrijke investering in jezelf en in je toekomst en je zal voor altijd plezier ervan hebben.

“Nothing makes a woman look more BEAUTIFUL than the belief that she is beautiful ”

-Sophia Loren

Details

Datums:    16 Oct. en 26 Oct. 2019
Wanneer:  Tussen 9 en 14 uur
Waar:         Binnendelta 9 G, 1261 WZ Blaricum
Prijs:           €190,- (incl. BTW)

Wat krijg je in een Feel beautiful portretsessie?

 • Professionele make-up (ca. 30 min.)
 • 30 min. fotosessie
 • 1 digitale fullres foto
 • Goodiebag met vouchers en cadeautjes t.w.v. meer dan €270,-

“A girl’s most beautiful outfit ever is CHARISMA, the prettiest accessory is SMILE, the best pair of heels is CONFIDENCE.”

-unknown

Waarom een professioneel portret laten maken?

 1. Het is een geweldig gevoel een goede foto van jezelf te hebben.
 2. Een professionele portretfotosessie is een eenvoudige en belangrijke investering in jouw toekomst.
 3. Een mooi beeld van jezelf kan een enorme impact op je zelfvertrouwen hebben. Het is een geweldige vertrouwensbooster.
 4. In de huidige tijd is het zeer belangrijk om online een goede eerste indruk achter te laten. De meeste mensen ontmoeten je profielfoto voordat ze jou persoonlijk ontmoeten. Potentiële klanten, zakenpartners, werkgevers, werknemers moeten weten wie je bent, dat je vriendelijk, betrouwbaar en professioneel bent. Het maakt niet uit wat je in je profiel schrijft als je foto er amateuristisch, slecht of te oud uitziet laat dat geen goede indruk achter.
 5. In dit digitale tijdperk, is het belangrijk om een professionele portretfoto te hebben die geschikt is voor verschillende toepassingen zoals; Sociale Media, Websites, Visitekaarten, op je CV, voor je Personal Branding, voor marketing en promotie doeleinden, voor artikelen in kranten en tijdschriften.
 6. Er zijn vele factoren die in een portret meespelen, zoals poseren, belichten, styling, make-up, hoeken en bewerking. Een goede fotograaf weet het beste uit je te halen een zal je een geweldig portret geven die je onderscheidt van de massa. Professionele make-up zal je optimaal laten stralen en je beste eigenschappen benadrukken.

Hieronder een paar portretten van de geweldige vrouwen van een van onze laatste Feel beautiful portretsessies events. Het verschil in de voor en na foto’s zit vooral in hoe ze zich voelen. Silvia’s makeup geeft een boost en laat ze stralen en ik maak het af met directie en fotografie:

Wat zeggen andere over ons?

“Marianne is zeer professioneel, stelt je gerust en weet precies hoe je moet poseren om goed en stralend op de foto te komen. Het eindresultaat is prachtig en ik ben enorm blij met de foto’s!”

“Sylvia weet precies hoe ze je sterke punten kan benadrukken met make-up en heeft een zeer mooie en natuurlijke make-up bij mij aangebracht. Ik was erg blij met het resultaat!”

– Marscha Bouma

“Marianne is super enthousiast, stelt je op je gemak. Verteld duidelijk hoe je het best kan gaan staan voor een super mooie foto. Ik ben erg blij met mijn foto’s.

Wat heeft Sylvia mij veranderd met haar make-up. Top!”

– Ingrid Zantinge

“Bij Marianne voel je je op je gemak. Ze is ontzettend enthousiast en gedreven. Door haar vrolijkheid en humor gaat poseren vanzelf. Haar foto’s zijn heel mooi en rustig.

Bij Sylvia ben je in goede handen. Ze gebruikt super mooie make-up. Heb hier veel complimenten over gekregen.”

– Bianca Bouwer

“Marianne is door haar vakkennis en spontaniteit een topfotograaf! Ik heb het erg leuk gevonden om te doen en zal ook zeker anderen haar aanraden die van plan zijn (maar er tegen op zien dus blijven uitstellen, net zoals ik) om een professionele foto van zichzelf te laten maken.”

– Alette Nederkoorn

“Marianne schept een zeer ontspannen sfeer en tuned goed in op de wensen van de klant.”

“Sylvia heeft mij prachtig opgemaakt. Heel naturel en dat wilde ik graag. Daarnaast is ze betrokken en gezellig.”

– Mariëlle Nieuwenhuis

“Dit is mijn tweede recensie zijn voor Picturely Spoken van Marianne Hope. Vanuit een marketing- en brandingachtergrond kan ik alleen maar zeggen dat deze persoonlijke branding fotografie-ervaring die Marianne te bieden heeft, zeer aan te bevelen is als je op zoek bent naar een headshot die je persoonlijkheid vertegenwoordigt en je helpt bij het creëren van een merk, het krijgen van klanten en het opbouwen van je bedrijf.

De ervaring die zowel Sylvia (MUA) als Marianne (fotograaf) me voor deze shoot gaven was FUN en ontspannend. Ik ben super blij met het het resultaat van mijn headshotsessie.”

– Regine van Noord

“Super gezellige en ontspannen fotoshoot gehad en heel blij met mijn foto’s.”

– Denis Kakiay

Add-on aanbieding – voorbereidende behandeling

Wil je optimaal voorbereid zijn voor de fotoshoot? Sylvia raadt het aan om een paar dagen voor de fotosessie de onderstaande voorbereidende behandeling te doen. Zo zijn je wenkbrauwen perfect geëpileerd en gekleurd en je huid zal stralen op de fotoshoot. Deze speciale prijs geldt alleen in combinatie met de fotosessies:

€39,95 (normale prijs is €57,50)

Inhoud voorbereidende behandeling:

 • Reinigen van de huid
 • Peeling
 • Wenkbrauwen epileren
 • Harsen bovenlip en kin {indien nodig)
 • Diepte reiniging
 • Masker
 • Crème