familie fotoshoot buiten met een familie van vier, moeder, vader, jonge en meisje

Wat is het toch leuk om gezinnen te fotograferen! Een gezinsfotoshoot op locatie gaat vooral om samen plezier hebben en de uitkomst is spontaan, leuk en echt.

Ik wil jullie vastleggen precies zoals jullie zijn – in een ongedwongen setting met echte emoties en interacties. Zo kan ik een fotoreportage van jullie gezin maken die persoonlijk en uniek is.

 Ik geef aanwijzingen en begeleiding, maar het liefst zie ik dat jullie mij en mijn camera totaal vergeten en gewoon een leuke tijd zamen hebben. Om een zo natuurlijk mogelijke situatie te creëren, plannen we enkele activiteiten waarbij iedereen ongedwongen zichzelf kan zijn.

Denk aan activiteiten zoals een boek voorlezen, een wandeling maken, appels plukken, picknicken in het park, naar de speeltuin gaan, een nieuw huisdier verwelkomen, knuffelen in bed enz.

Je kan kiezen tussen een fotoshoot aan huis en een fotoshoot buiten in de natuur. Ik werk alleen met natuurlijk licht en het is mijn doel een vrije en natuurlijke omgeving te creëren waar mijn klanten zich comfortabel en vertrouwd voelen. Een fotoshoot aan huis is zeer aan te bevelen voor gezinnen met babies en kleine kinderen.

Een gezinsfotoshoot op locatie kan overal gebeuren, zolang er genoeg natuurlijk licht is.

Als je nog niet weet wat je wilt, kijk dan in mijn portfolio voor een aantal ideeën en voorbeelden van gezinsfotoshoot op locatie, zowel buiten als aan huis.

Ik boek buiten fotoshoots van april tot november als het weer het toelaat. Een fotoshoot aan huis kan je het hele jaar door boeken.

Gezinsphotoshoot op locatie – Hoe werkt het?

A family of four - one boy, one girl - on a wooden bridge - swinging the kids in the air while holding hands and laughing
Wat krijg je
 • Hoogwaardige, op maat gemaakte service
 • Geen tijdsdruk
 • Mijn expertise en begeleiding
 • Online galerij
 • Privaat online klant pagina met alle documenten en links
 • Persoonlijke bestel- en designsessie
 • Top kwaliteit en unieke fotoproducten + digitale foto’s
 • Op maat gemaakte slideshow met jullie verhaal
 • Consultatie per telefoon en per Whatsapp
 • Mijn kwaliteitsgarantie
A little boy hugging his dog toy and seeking comfort from his mom
Mijn garantie voor jou
 • Ik zal je sessie verzetten in geval van slecht weer, ziekte of andere belangrijke niet-veranderlijke hindernissen.
 • Ik doe er alles aan om de beste foto’s te maken. Ik zal op de grond liggen, in een boom klimmen, springen, dansen – wat er ook voor nodig is om de foto te maken en je aan het lachen te maken.
 • Ik werk snel, wat absoluut noodzakelijk is wanneer ik met kinderen (en mannen 🙂 werk)
 • Ik zal je tijdens de sessie begeleiden en aanwijzingen geven, maar de beelden zien er natuurlijk en echt uit (niet geënsceneerd).
 • Ik ben een perfectionist, wat betekent dat je alleen beelden van topkwaliteit en in mijn unieke stijl krijgt.
 • Ik zal de sessie vrijblijvend opnieuw doen als je niet tevreden bent met de afbeeldingen.
iemand bladdered in een professionele fotoalbum met familiefotos
2 in 1 aanbieding

Ik bied een hoogwaardige, op maat gemaakte service, en het is mijn doel je prachtige foto’s en fotoproducten – waarvan je elke dag zal genieten – te geven.

Dat betekend dat mijn prijzen gebaseerd zijn op het kopen van fysieke producten zoals wall art, fotoalbums en prints. Bij het bestellen van producten krijg je de digitale afbeeldingen gratis erbij. Wil je alleen digitale foto’s, dan betaal je de zelfde prijs als wanneer je fotoproducten bestelt, dus dat is geen goedkopere optie. Je kan het zien als een twee-in-een aanbieding, je ontvangt producten EN digitale foto’s i.p.v. alleen digitale foto’s – voor dezelfde prijs.

baby, newborn, lifestyle, photography, baby girl, cute, family, home session
baby, newborn, lifestyle, photography, baby girl, cute, family, home session

Lifestyle gezinsfotoshoot “HOME”

Een gezinsfotoshoot bij je thuis is een leuke manier om je kinderen in hun element te fotograferen. We plannen de sessie rond hun interesses, dus het wordt leuk en natuurlijk. Ik zal subtiele richtlijnen en aanwijzingen geven als dat nodig is, maar het doel is alles op een natuurlijk manier te laten gebeuren. Een thuissessie omvat alle gezinsleden, inclusief huisdieren, en is perfect voor pasgeborenen, omdat ze graag in hun eigen vertrouwde omgeving blijven.

Wil je een typische “Lifestyle gezinsfotoshoot HOME” zien? Klik dan hier.

Lifestyle gezinsfotoshoot OUTDOOR

Een “Outdoor” Lifestyle gezinsfotoshoot is ongedwongen en leuk. Mijn doel is om natuurlijke liefdevolle momenten en connecties te fotograferen. Ik zal subtiele aanwijzingen geven, en jullie helpen posities in te nemen die interacties creëren. De focus blijft op het leuk houden.

Tip: Je hoeft niet een gezin te zijn om deze sessie te boeken. Deze is ook geschikt voor liefdesparen, vriend(in)en, broers en sussen, kleinkinderen enz.

Ik boek buitensessies van april tot november.

Wil je een typische “Lifestyle gezinsfotoshoot OUTDOOR” zien? Klik dan hier.

Lifestyle family OUTDOOR sessions

Een “Outdoor” Lifestyle gezins sessie is ongedwongen en leuk. Mijn doel is om natuurlijke liefdevolle momenten en connecties te fotograferen, dus ik zal subtiele aanwijzingen geven, en jullie helpen posities in te nemen die interacties creëren. De focus blijft op het leuk houden. Ik boek buitensessies van april tot november.

Wil je een typische Lifestyle family OUTDOOR sessie zien? Klik dan hier.

Lifestyle SUNSET sessies

Zonsondergangsessies worden ongeveer 1,5 uur voor zonsondergang gehouden op een door mij vastgestelde locatie. De sessie duurt tot de zon weg is. Ik bied maar een beperkt aantal SUNSET sessies en ze zijn snel uitgeboekt, dus volg mijn social media-accounts of aboneer op mijn newsletter om op de hoogte te blijven van wanneer ze te boeken zijn. Zo kan je zeker van zijn dat je als eerste geinformeerd wordt.

Empty tab. Edit page to add content here.
Deze prachtige diavoorstelling is een perfect voorbeeld
van een gezins thuissessie.

Let op dat je geluid aanstaat!

“Being yourself is the prettiest thing
a person can be”