Liefdevol

[ˈlivdəvɔl] adv


Veel liefde tonen voor iemand;
“Ik zag hoe de moeder liefdevol naar haar kinderen keek”

Wat heb ik genoten van deze Lifestyle thuis sessie met baby. Het gezin woont in een prachtig jaren ’30 huis. En Wow! Die vensterbank! (zie hieronder) Echt een fotograf’s droom om hier foto’s te mogen maken.

Kleine Vicky was pas 4 weken oud en de hele familie was zo verliefd op haar – vooral haar grote broer Viggo. Hij kon het maar niet laten zijn kleine zusje te knuffelen en te kussen. Toen hij zich realiseerde dat hij ook gefotografeerd zou worden, wilde hij zijn haar “cool” stylen, vandaar al die leuke foto’s van hem in de spiegel.

Lekker relaxed

Dit was een typische Lifestyle thuis sessie met baby, waar we gewoon “met de flow” mee moesten gaan. We hadden ons wel voorbereid op verschillende dagelijkse activiteiten om het leuk te houden voor de vijfjarige – dingen als dansen, zingen en trampoline springen. Maar uiteindelijk gingen we gewoon met de stroom mee en lieten we dingen op een natuurlijke manier gebeuren. Ik klikte weg en kleine Viggo deed gewoon zijn ding, glimlachend en lachend de hele tijd.

Dit is de beste manier om een ​​thuis sessie te doen – het natuurlijk en echt houden. Toch is het noodzakelijk om voorbereid te zijn. Je weet nooit hoe het zal aflopen of hoe de kinderen (en soms vaders;)) zullen reageren op het hebben van een fotografe in huis.

Voorbereiding is alles

Ter voorbereiding stuur ik mijn klanten een online vragenlijst om 1-2 weken voor de sessie in te vullen. Ik vraag ze naar de dingen die ze samen als gezin doen, de favoriete bezigheden van de kinderen, hun karakter enz. Ik vraag ze ook hun gezin met ÉÉN woord te omschrijven. Dat kan soms lastig zijn, maar toch vinden ze meestaal toch een woord.

Kan je je eigen gezin met EEN woord beschrijven?

Heb je er ooit over nagedacht hoe je JOUW gezin zou omschrijven met slechts ÉÉN woord?

Deze familie koos voor LIEFDEVOL. Ik hield dit woord in het achterhoofd tijdens de sessie en eindigde met beelden vol liefde en genegenheid.

Hieronder staan ​​enkele van mijn favoriete afbeeldingen uit de sessie, maar er waren er zoveel meer! Je kunt meer afbeeldingen van dit sessie zien in mijn portfoliogalerij, evenals de mooie diavoorstelling hieronder die ik voor het gezin heb gemaakt (zorg ervoor dat het geluid aan staat!)

Als je meer wilt weten over een thuis sessies met baby of andere lifestyle familiesessies, kun je hier meer lezen. Voor vragen kan je dit contactformulier invullen of een bericht sturen via de chat functie hieronder.