Moederdag actie 2020

Een familefotoshoot cadeaubon als moederdag cadeau

Prijs € 250,-

Heb je nog geen cadeau voor Moederdag?

Hier is een idee; geef een familie- of portretsessie aan je liefste Mamma, vrouw, dochter of vriendin (of misschien jezelf) en ontvang een gratis houtprint twv €199,-.

Wat zit in het pakket?

  • 45 min fotosessie op locatie
  • online galerij en slideshow
  • 1 houtprint maat 40×30 cm twv €199,-
  • 1 digitale foto
baby, newborn, lifestyle, photography, baby girl, cute, family, home session

Een ding weet ik zeker; De ontvangster zal met deze cadeau heel blij zijn. Dit is een geschenk dat voor altijd zal blijven bestaan.

Hoe werkt het?

De Moederdag aanbieding is een tijdelijke aanbieding en is geldig tot en met Zondag 13 Mei 2020. Je koopt in feite een digitale waardebon van €250,- (Deze kan je hieronder gelijk bestellen, betalen en opsturen). Je hoeft nu nog geen datum reserveren of verdere details bepalen, dat bespreken we later met mam erbij. Mijn sessies worden aangepast op de RIVM regels. We zijn buiten en we houden min 1,5 m afstand.

BESTEL

Voorwaarden

*De aanbieding is incl. het pre-en na-sessie consult (persoonlijk of telefonisch), de familie- of portretsessie op locatie (maximaal 45 min), verwerking van de foto’s (ca 30 foto’s),  een online slideshow en opzetten van een online galerij. 

Met de moederdag actie ontvang je ook een houtprint twv €199,-en 1 digitale foto. Andere producten en digitale foto’s kunnen na de sessie besteld worden. Voor meer informatie over prijzen en producten, zie mijn Prijslijst.

Goed om te weten; wens je de koop te annuleren, kan dat als je dat binnen 14 dagen meldt en als de cadeaukaart nog niet gebruikt is. Je ontvangt dan het betaalde bedrag minus een fee van 6% (Handling fees en transactiekosten die Picturelyspoken bij elke verkoop moet betalen en niet terugbetaald krijg).

De houtprint