Moeder

{moe.der} zelfstandig naamword


Betekenis: Vrouw die altijd klaar staat voor haar kinderen en onvoorwaardelijk van ze houdt.

“Er is niets kwijt totdat je moeder het niet kan vinden.”

Moederdag 2019

Zondag as. is het Moederdag in Nederland (en in heel veel andere landen) en ik wou de moeders van deze wereld een beetje in het zonnetje zetten. Wat is moeder zijn leuk en waardevol! Ja, het kan vermoeiend en zwaar zijn, maar uiteindelijk is er niets mooiers op deze wereld toch?

De foto’s waar ik momenten van liefde tussen moeder en kind vastleg, horen bij de mooiste plaatjes. Daarom heb ik een kleine collage gemaakt met een paar favoriete foto’s van moeders met hun kinderen, die ik door de jaren heen gefotografeerd heb. Wil je ook zulke foto’s en heb je nog geen Moederdagcadeau, dan heb ik een leuke aanbieding voor jou. Zie hier of onder de fotocollage voor meer informatie.

MOEDERDAG AANBIEDING

“A mother is she who can take the place of all others, but whose place no one else can take”

-Cardinal Mermillod

Moederdag aanbieding

Gratis fotoboek ter waarde van €150

Als je nog geen cadeau voor Moederdag hebt, dan heb ik een leuke aanbieding voor jou: Bestel een waardebon voor een familie- of portretsessie, en ontvang een gratis fotoboek ter waarde van €150.  Een ding weet ik zeker; De ontvangster – of het nou je liefste Mamma, vrouw, dochter of vriendin (of misschien jezelf) is, ze zal met dit cadeau heel blij zijn. Dit is een geschenk dat voor altijd zal blijven bestaan. Bestel de waardebon of maak contact voor meer informatie hier:

MOEDERDAG AANBIEDING

De Moederdag aanbieding is geldig tot en met Maandag 13 Mei 2019. De bon blijft geldig tot eind 2019. Je hoeft dus niet een datum te reserveren of verdere details nu te bepalen, dat bespreken we later wel. Wil je meer weten over mijn prijzen, wat in een “session fee”* inbegrepen is en wat voor andere producten ik verkoop, kijk dan op mijn Pricing Guide.

Hier zie je een voorbeeld van het fotoalbum: