Waarom een gezinsfotoshoot buiten laten doen?

Een gezinsfotoshoot buiten is absoluut een geweldige keuze als je spontane en natuurlijke gezinsfoto’s wilt maken. Het biedt niet alleen een prachtige achtergrond, maar ook een unieke sfeer. Door te spelen met licht en kleuren van de omgeving, kan ik unieke en opvallende foto’s creëren.

Bovendien, biedt een gezinsfotoshoot buiten talloze mogelijkheden voor creativiteit en spontaniteit. Het kan een echt leuke en avontuurlijke ervaring zijn voor het hele gezin. Door natuurlijke situaties te creëren, zoals spelen, lopen, klimmen en gek doen, kun je de persoonlijkheid van elk gezinslid op een spontane en natuurlijke manier naar voren brengen.

Fotoshoot met een gezin van 4

Hier zie je een gezinsfotoshoot buiten met een leuk gezin van vier en wat voor soort foto’s je kunt verwachten. De kinderen waren op een leeftijd waarop ze helemaal meegingen in de activiteiten en ook een eigen mening hadden over wat we wilden doen. Daarom was het een echte “going with the flow” fotoshoot, waarbij we dingen op een natuurlijke manier lieten gebeuren. We hebben gedanst, gesprongen en geknuffeld. De knuffels mochten ook mee op de foto en de kinderen vonden het geweldig om door pappa de lucht in gegooid te worden, wat ook nog eens een goede workout was voor pappa:) Het resultaat is een reeks leuke gezinsfoto’s vol energie en liefde.

FotoshootGezinsfotoshoot buitenLocatieGrasveld, vrije natuur bij het waterSeizoenZomerRecensieMarianne is een ongelooflijk positieve, easy-going en inspirerende fotograaf. We hebben tot nu toe drie keer een Gezinsfotoshoot buiten gedaan, en zijn elke keer even happy geweest. Ze is creatief, zowel tijdens de fotoshoot als wanneer ze daarna producten ontwerpt. Kortom, geweldige foto's en professionele begeleiding en opvolging. We willen Marianne graag verder aanbevelen! - Vibeke