industrial look model session in Krachtcentrale in Huizen with beautiful brunette young girl

De Krachtcentrale in Huizen is vandaag een uniek gebouw en creatieve omgeving met en café restaurant, ateliers, galerie, filmtheater, gym en nog veel meer. In 2019 werd de intensieve renovatie van de in 1938 gebouwde krachtcentrale afgerond en het is het een prachtig gebouw geworden met een industriële uitstraling. De verbouwing werd gerealiseerd door de eigenaar, ontwerper & kunstenaar Peter Kos die de visie had om:

“De Krachtcentrale behouden voor het Gooi en te ontwikkelen tot een multifunctionele, inspirerende en toegankelijke locatie”.

Voordat de renovatie begon, nodigde Peter Kos lokale fotografen uit voor een laatste fotoshoot in de vervallen gebouw. Deze kans liet ik niet aan mij voorbij gaan en ik vroeg de prachtige Luisa om model voor me te staan voor een krachtige fotoshoot (pun intended).

Het unieke licht en de rustieke omgeving was geweldig en resulteerden in vele mooie portretten en composities. Het was fantastisch om in te fotograferen en een droom om met Luisa te werken.

Hieronder zijn een paar van mijn favoriete foto’s van de fotoshoot. De meeste foto’s zijn gemaakt in de ruimtes die nu het café restaurant en galerij uitmaken. Kijk maar op de website of je er details kunt herkennen:) Wil je meer weten over hoe het er nu uitziet? Dan raad ik je aan om een uitje aan de Krachtcentrale in Huizen te maken.