lifestyle session

Marianne Hope Picturelyspoken services Lifestyle photosession
baby, newborn, lifestyle, photography, baby girl, cute, family, home session

Lifestyle family HOME sessions

Een lifestyle-sessie bij je thuis is een leuke manier om je kinderen in hun element te fotograferen. We plannen de sessie rond hun interesses, dus het wordt leuk en natuurlijk. Ik zal subtiele richtlijnen en aanwijzingen geven als dat nodig is, maar het doel is alles op een natuurlijk manier te laten gebeuren. Een thuissessie omvat alle gezinsleden, inclusief huisdieren, en is perfect voor pasgeborenen, omdat ze graag in hun eigen vertrouwde omgewing blijven.

Wil je een typische Lifestyle family HOME sessie zien? Klik dan hier.

Lifestyle family OUTDOOR sessions

Een “Outdoor” Lifestyle gezins sessie is ongedwongen en leuk. Mijn doel is om natuurlijke liefdevolle momenten en connecties te fotograferen. Ik zal subtiele aanwijzingen geven, en jullie helpen posities in te nemen die interacties creëren. De focus blijft op het leuk houden.

Tip: Je hoeft niet een familie te zijn om deze sessie te boeken. Deze is ook geschikt voor liefdesparen, vriend(in)en, broers en sussen, kleinkinderen enz.

Ik boek buitensessies van april tot november.

Wil je een typische Lifestyle family OUTDOOR sessie zien? Klik dan hier.

Lifestyle family OUTDOOR sessions

Een “Outdoor” Lifestyle gezins sessie is ongedwongen en leuk. Mijn doel is om natuurlijke liefdevolle momenten en connecties te fotograferen, dus ik zal subtiele aanwijzingen geven, en jullie helpen posities in te nemen die interacties creëren. De focus blijft op het leuk houden. Ik boek buitensessies van april tot november.

Wil je een typische Lifestyle family OUTDOOR sessie zien? Klik dan hier.

Lifestyle SUNSET sessies

Zonsondergangsessies worden ongeveer 1,5 uur voor zonsondergang gehouden op een door mij vastgestelde locatie. De sessie duurt tot de zon weg is. Ik bied maar een beperkt aantal SUNSET sessies en ze zijn snel uitgeboekt, dus volg mijn social media-accounts of aboneer op mijn newsletter om op de hoogte te blijven van wanneer ze te boeken zijn. Zo kan je zeker van zijn dat je als eerste geinformeerd wordt.

“Being yourself is the prettiest thing
a person can be”

Marianne Hope Picturelyspoken services Lifestyle photosession

Lifestyle fotografie is een soort van “fly on the wall” fotografie waarbij ik probeer mijn families in natuurlijke situaties vast te leggen – met echte emoties en interacties.

Het gaat om samen plezier hebben, om natuurlijk gedrag en interactie en de uitkomst is onvoorspelbaar en echt. Het gaat erom vluchtige momenten in het leven te fotograferen die je voor altijd zou willen koesteren en vasthouden.

Denk aan activiteiten zoals een boek voorlezen, een wandeling maken, appels plukken, picknicken in het park, naar de speeltuin gaan, een nieuw huisdier verwelkomen, knuffelen in bed enz.

Mijn doel is om jullie verhaal vast te leggen zoals het gebeurt, op de meest natuurlijke manier.

Deze prachtige diavoorstelling is een perfect voorbeeld
van een lifestyle-thuissessie.

Let op dat je geluid aanstaat!

Ik werk vooral met natuurlijk licht en mijn doel is een vrije en natuurlijke omgeving te creëren waar mijn klanten zich comfortabel en vertrouwd voelen. Ik geef aanwijzingen en begeleiding, maar mijn belangrijkste doel is om JOUW verhaal vast te leggen zoals het gebeurt. 

Om een zo natuurlijk mogelijke omgeving te hebben, plannen we enkele activiteiten waarbij iedereen lol heeft en zichzelf is. Ik ben gewoon een vriendin op bezoek. We plannen genoeg tijd in, je zal geen tijdsdruk voelen.

Ik bewerk alle foto’s die ik aan klanten laat zien. Een leuke bewerking geeft de foto een extra kwaliteit en laat ze stralen. Heb je voorkeur voor zwart/wit, geeft dit dan aan – het liefst voor de sessie. Ik bewerk de foto’s zo snel mogelijk na de sessie, uiterlijk binnen 14 dagen. Voor een familie sessie bewerk ik meestal 60 tot 150 foto’s.

Een familie/lifestyle sessie kan overal gebeuren, zolang er genoeg natuurlijk licht is;

  • in jouw huis
  • in het bos of op een veld
  • op het strand
  • in een stad

Als je nog niet weet wat je wilt, kijk dan in mijn portfolio voor een aantal ideeën en voorbeelden.

Ik raad al mijn klanten aan om tastbare (drukwerk) producten te bestellen. Digitale afbeeldingen zijn niet archivaal (voor altijd houdbaar), dus het is echt aan te raden ze op papier te hebben. Je waardevolle herinneringen moeten gezien, genoten, gevoeld en aangeraakt worden. 

Ik boek buitensessies van april tot november als het weer het toelaat. Binnensessies kan je het hele jaar door boeken.

Voordat je naar de cijfers kijkt, is het belangrijk om te begrijpen WAT je allemaal voor je geld krijgt. Simpel gezegd; Ik verkoop niet gewoon een fotosessie met een paar digitale foto’s erbij. Ik bied een hoogwaardige, op maat gemaakte service, en mijn doel is om je prachtige afbeeldingen en producten – waarvan je elke dag zal genieten – te geven.

Mijn prijzen zijn gebaseerd op het kopen van fysieke producten – wall art, fotoalbums of prints. Bij het kopen van producten krijg je de digitale afbeeldingen voor een lage prijs, of gratis erbij – afhankelijk van wat je koopt. Wil je alleen digitale beelden, dan betaal je net zoveel als wanneer je producten bestelt, dus dit is geen goedkopere optie. Je kan het zien als een twee-in-een aanbieding, je ontvangt producten EN digitale foto’s i.p.v. alleen digitale foto’s – voor dezelfde prijs.

Informatie over sessiekosten, collecties en producten vind je in deze gemakkelijk te lezen online gids: