Jouw mening is belangrijk

Allereerst bedankt dat je een geweldige klant bent en de tijd wilt nemen om een review te schrijven. Jou review laat andere weten hoe het is om met mij te werken en zal mij helpen om door te blijven gaan met mijn fotografie.

Als je help nodig hebt om je review te schrijven, zie je hieronder tips en enkele recensies die door andere klanten zijn geschreven.

Google review

Een Google-review verbetert mijn bereik op internet en potentiële klanten kunnen mijn website gemakkelijker vinden. Houd er rekening mee dat je een gmail / google-account nodig hebt om een Google-beoordeling achter te laten.

Klik hieronder om direct naar de reviewpagina te gaan. Als je je favoriete foto’s van de shoot wilt laten zien, kun je deze uploaden naar de review.

SCHRIJF EEN GOOGLE REVIEW
Review voor mijn website

Als je geen gmail hebt of gewoon liever een e-mail met je recensie stuurt, is dat prima.

Laat me weten of ik je volledige naam of alleen je voornaam mag vermelden. Ik link ook graag naar jouw website, geef in dat geval de gewenste URL door.

STUUR EEN EMAIL

Help nodig met het schrijven van een review?

Een recensie schrijven kan moeilijk zijn. Om je een startpunt te geven, zijn hier enkele tips over wat u KUNT opnemen in de beoordeling, evenals enkele beoordelingen geschreven door andere klanten:

Startpunten

- Wat voor soort fotosessie heb je gedaan?
- Wanneer en waar?
- Met hoeveel waren jullie?
- Wat vond je van de ervaring?
- Hoe deed ik het als fotograaf?
- Hoe vond je de resultaten?
- Hoe vond je het gaan?
- Waarom heb je me ingehuurd?
- Zou je het nog een keer doen?

Review 1 (Lifestyle family session)

"Wij hebben afgelopen zomer een fotoshoot gedaan met de hele familie. En dat is ons erg goed bevallen. Het is een uitdaging om negen mensen te fotograferen zoals ze zijn en toch met elkaar. Marianne luisterde goed naar onze wensen. Ze is bereikbaar en zet zich in voor het perfecte eindproduct. Als fotograaf is ze professioneel, ze heeft geduld, goede ideeen en humor. Het is echt een feestje om een fotoshoot met haar te doen. Dank je wel, Marianne!!”

Review 2 (Wedding session)

"Marianne is een zeer sympathieke, warme en emotionele fotograaf die hele mooie foto's maakt. Ze is gemakkelijk in de omgang en laat je relaxed voelen voor de lens. Bovendien heeft ze een zeer goede smaak en fotografische stijl. We hebben haar gekozen op basis van haar reputatie, haar kwaliteit van werken en haar betrouwbaarheid. ”