zusterliefde in een zussen fotosessie buiten in de Nederlandse natuur

Zusdinnetje

[het; v; meervoud: zusdinnetjes


1. Samentrekking tussen de woorden zus en vriendin
2. persoon die naast bloedverwant ook een vriendin is

De verrassing

Wat een leuke zussen fotosessie was dit! Ik hou van verrassingen – zowel voor mij zelf als voor een ander. De geheimhouding, de samenzwering en het weten dat de andere helemaal niets weet en zo ontzettend blij van zal worden – het is gewoon magisch en superleuk! Daarom ben ik gelijk enthousiast en een natuurlijke conspirator wanneer iemand mij benaderd met het idee om iemand te verrassen.

Dus wanneer Olga met het idee naar mij kwam, haar man op zijn verjaardag te verassen, was ik gelijk geïnspireerd en enthousiast. Haar wens; een groot fotoprint van hun dochters te schenken. En dus hebben we een Lifestyle Zussen fotosessie op locatie ingeplant. Het doel was een vrije en natuurlijke setting te creëren waar ze ongedwongen op de foto konden.

Klik hier als je meer wil weten over mijn Lifestyle sessies,. Daar vind je informatie over mijn sessies en over hoe ik werk.

Deze Zussen fotosessie was een ontzettend leuk traject en ook een beetje spannend, want ten eerste moesten we een tijd in de avond uitzoeken waar de man niet thuis was (niet heel makkelijk in deze coronatijden). Ten tweede moest het weer meezitten. Na een paar dagen regen, bleek het gelukkig allemaal toch mee te vallen en stopte de regen net voor de geplande fotosessie. En nog beter, de man heeft er niets van gemerkt

Het resultaat…

…is superleuk geworden (kan bijna niet anders met zulke leuke meiden) en we hadden genoeg foto’s om vanuit te kiezen. Uiteindelijk hebben ze deze leuke foto gekozen voor op de muur (zie foto van het resultaat onder in het fotogalerij).

Na weken geheimhouding en discrete whatsappen is het gelukt om de jarige volledig te verrassen met een supermooie 80×80 cm houtprint voor boven de eettafel. Een geslaagde missie dus; “high five!”

Een heel leuk project en resultaat, die ik niet zo snel zal vergeten. Wil je meer foto’s van de zussen fotosessie zien, kijk eens hieronder. Het eindresultaat van de fotoprint op de muur zie je helemaal aan het eind:

Zou je het ook leuk vinden om een zussen sessie te doen? Of misschien broers en zussen, of vriendinnen? Alles is mogelijk en ik ga graag in gesprek met jou over de mogelijkheden. Neem contact op via Whatsapp met de chat functie hier (“ASK ME A QUESTION”) of via email:

NEEM CONTACT OP