neem contact op

Leuk dat jij contact met mij wilt maken!

Jou antwoorden op mijn vragen hieronder helpen mijn een optimale en relevante reactie te geven. Zo weet ik gelijk waar het over gaat. (verplichte velden zijn gemarkeerd met een *). Je mag natuurlijk Nederlands schrijven, ook zijn de vragen in Engels geschreven.

Ik kijk ernaar uit van je te horen.

Trouble shooting

Let op!  Je moet de vereiste velden (gemarkeerd met een *) invullen (inclusief het selectievakje voor de privacyverklaring aan het einde). Als je aanvraag met succes is ingediend, zie je meteen een bedankje pagina en ontvang je binnen 48 uur een e-mail van mij.

Hoewel deze dingen normaal gesproken goed werken, zijn er soms momenten waarop we te maken hebben met technische uitdagingen zoals e-mails die niet aankomen of niet verzonden worden. Als je dit ervaart of vermoedt dat er iets mis is gegaan met je inzending, zou ik het zeer op prijs stellen als je mij dit laat weten. Mijn contactgegevens zijn hieronder. Stuur me gerust een sms of WhatsApp als je daar de voorkeur aan geeft.

Je kan mij ook hier vinden:

ADR: FOREL 12  /  NL-1261PK BLARICUM  /  TEL: +31(0)6 29080634  /  EMAIL: MARIANNE@PICTURELYSPOKEN.COM  /  KVK: 56248512  /  VAT: NL002436179B51