Fotoalbums op maat

Investeer in een prachtig en hoogwaardig fotoalbum op maat dat perfect past bij jullie unieke verhaal

foto van 3 hoogwaardige en luxe fotoalbums op maat

5 goede redenen om een fotoalbum bij mij te bestellen:

1) Professioneel design: Ik heb de expertise en ervaring om een mooi design te creëren met de beste presentatie van je foto’s.

2) Uniek en persoonlijk: Je kunt het album aanpassen aan jouw stijl en voorkeuren, waardoor het echt uniek wordt.

3) Gemak en tijdbesparing: Door het ontwerpen en bestellen aan mij over te laten, kun je jouw tijd aan andere dingen besteden.

4) Duurzaamheid en kwaliteit: De fotoalbums die ik aanbied zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die de levensduur van je foto’s verlengen en je foto’s laten stralen. De kwaliteit is doorgaans gecontroleerd en gewaarborgd door mij.

Kies de cover dat bij jullie passt

Geef het album helemaal jouw eigen stijl. Mijn albums zijn van hoge kwaliteit, hebben een luxueuze klassieke uitstraling en gaan lang mee. Je kunt kiezen uit 3 verschillende soorten materialen: linnen, fluweel en leer.

Foto van een luxe linnen album op maat vastgehouden met twee handen

Luxe Linnen Album

Linnen is gemaakt van natuurlijke en organische vezels en is de meest duurzame optie onder alle bekledingen. De stof voelt zacht aan en is verkrijgbaar in 8 pastel-kleuren. Dankzij de robuustheid van de stof biedt het een uitstekende weerstand aan het eindproduct. Perfect voor klanten die waarde hechten aan natuurlijke producten.

foto van luxe fotoalbum op maat met luxe mosterdgeel fluweel cover

Premium Fluweel Album

Prachtig zacht fluweel die een prachtige elegante en luxe uitstraling aan je album geeft. Kies uit 8 warme aardetintvariaties. Wanneer de stof wordt geborsteld, veranderen de kleuren in verschillende tinten.

Foto van een meisje die een luxe fotoalbum op maat met donker bruin tuscany leer cover vasthoud

Tuscany Leer Album

Dit leer komt oorspronkelijk uit Toscane en heeft een ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. Het is behandeld met een wasafwerking die het leer conserveert en de kwaliteit na verloop van tijd behoudt. De exclusieve textuur met patronen in verschillende tinten maakt dit product nog unieker. Kies uit 3 kleuren.

De details

Elke album is uniek en op maat, maar ze hebben allemaal de volgende eigenschappen


Het is een genot om door de dikke, plat liegende pagina’s te bladeren.
Het matte papier laat je foto’s echt schitteren. 
Al mijn standaardalbums bevatten 24 pagina’s (12 spreads) en kunnen worden uitgebreid tot maximaal 120 pagina’s (60 spreads).

foto van de dikke paginas van een luxe fotoalbum op maat met luxe mosterdgeel fluweel cover

Dikke pagina's

Kies tussen 400 gr en 800 gr pagina’s. Beide opties zijn inbegrepen in de basisprijs. Op de foto links zie je een voorbeeld van 800 g pagina’s.

Foto van een luxe linnen fotoalbum op maat

Professioneel fotopapier

Alle albums zijn voorzien van papier van zeer hoge kwaliteit dat alleen beschikbaar is voor professioneel drukwerk. Het lustre matte papier is glad en voelt heel zacht aan. Je hoeft je geen zorgen te maken over vingerafdrukken.

foto van een fotoalbum op maat met een dansende gezin van vier

Lay-flat pagina's

Alle albums zijn lay-flat en je kunt zelfs afbeeldingen over het midden of zelfs de hele spread (2 pagina’s) laten vullen zonder kwaliteitsverlies.

De mini-album

klein maar fijn


Perfect als cadeau

Deze albums passen perfect in de hand. Het matte fotopapier voelt zacht en luxe aan en laat je foto’s volledig tot hun recht komen.

 • Afmetingen: 20×15 cm
 • 10 dikke pagina’s
 • Lay-flat
 • Keuze uit twee kleuren
 • Geprint op professioneel “Pure white matte” eco-papier
 • Hoogwaardige kwaliteit

Alle duplicaat mini-albums zijn 50%

Perfect als cadeau

Deze albums passen perfect in de hand. Het matte fotopapier voelt zacht en luxe aan en laat je foto’s volledig tot hun recht komen.

 • Afmetingen: 20×15 cm
 • 10 dikke pagina’s
 • Lay-flat
 • Keuze uit twee kleuren
 • Geprint op professioneel “Pure white matte” eco-papier
 • Hoogwaardige kwaliteit

Alle duplicaat mini-albums zijn 50%

FAQs

De levertijd is meestaal tussen 4 en 6 weken.

Als je een duplicaat album bestelt (met hetzelfde ontwerp als het hoofdalbum), ontvang je een korting van €100 per duplicaat album.

Mijn mini-albums zijn ook perfect als cadeaus. Ze hebben een zeer aantrekkelijke prijs en als je meer dan één album bestelt, krijg je 50% korting op alle duplicaat albums.

Ja, dat doe ik.

Bijvoorbeeld, mijn productpakket genaamd “MY STORY” bevat een luxe linnen album van 20x20cm. Dit is mijn meest gekozen productpakket.

En met mijn meest exclusieve productpakket genaamd “THE FULL STORY” heb je genoeg productkrediet om een mooi fotoalbum te bestellen (en nog veel meer).

Daarnaast zijn alle trouwpakketten inclusief een fotoalbum.

Ja, dat kan. Stuur mij in dat geval een e-mail met je wens en dan stuur ik mijn album gids (PDF) met alle informatie op.

STUUR ME EEN E-MAIL

Absoluut! Het is soms makkelijker om te beslissen wat je precies wilt als je de foto’s in de galerij ziet.

Je kunt dus gerust een fotoshoot boeken en dan de galerij afwachten voordat je beslist of je een album wilt of liever andere producten.

Meer weten over mijn andere producten?

KLIK VOOR INFO

Meer weten over mijn andere producten?

KLIK VOOR INFO
Foto van een luxe fotoalbum op maat met donker bruin tuscany leer cover in een interieur setting van gele vintage spiegel en een vintage M houtenletter

Heb je vragen of wil je een fotoshoot boeken?

Je hebt de informatie op deze website doorgenomen en wilt graag meer weten over mijn fotoalbums op maat, fotoproducten of mijn fotoshoot opties? Geweldig!

De volgende stap is om contact met me op te nemen. Je kunt me een e-mail sturen met je vragen, ideeën en wensen, of je kunt direct een fotoshoot boeken via mijn boekingspagina. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!