Hoe schrijf je een (google) review?

Allereerst bedankt dat je een geweldige klant bent en de tijd wilt nemen om een review te schrijven. Jouw mening en ervaring is belangrijk en een oprechte beoordeling laat andere weten hoe het is om met mij te werken en zal mij ook nog eens helpen om door te blijven gaan met mijn fotografie.

Scroll naar beneden voor inspiratie, startpunten en voorbeelden van reviews van andere klanten.

Google review schrijven

Een Google review helpt potentiële klanten mijn website te vinden. Houd er rekening mee dat je een gmail / google-account nodig hebt om een Google recensie te schrijven.

Klik hieronder om direct naar de Google review pagina te gaan. Wisst je dat je ook foto’s kan uploaden in de review? Dat staat superleuk, dus graag doen als je dat wil.

SCHRIJF EEN GOOGLE REVIEW

Stuur per email

Als je geen Gmail hebt, kan je natuurlijk een e-mail stuuren met je recensie. De review kan ik dan gebruiken op mijn website om andere te helpen.

Laat me weten of ik je naam mag vermelden. Heb je een bedrijf link ik graag naar je webpagina. Geef in dat geval de naam van het bedrijf en de gewenste URL door.

STUUR EEN EMAIL

Heb je hulp nodig met het schrijven van je review?

Een review schrijven is best lastig. Waar begin je? Waar schrijf je over? Wat is belangrijk om te zeggen? Persoonlijk vind ik het fijn om een startpunt te hebben en wat inspiratie van anderen op te zoeken. Bedenk ook wat je zelf fijn had gevonden om te weten voor je een fotoshoot ging doen. Hieronder vind je enkele tips en startpunten om je te helpen. Je vindt ook een paar voorbeelden van reviews van andere klanten. Als je meer inspiratie wil, kun je meer reviews op mijn home page vinden. Het kan ook helpen om de foto’s van de sessie nog eens te bekijken en beschrijven wat de foto’s je laten voelen.

Startpunten

- Wat voor soort fotosessie heb je gedaan?
- Wanneer en waar?
- Met hoeveel waren jullie?
- Wat vond je van de ervaring?
- Hoe deed ik het als fotograaf?
- Wat vond je van de resultaten?
- Toen je de foto's voor de eerste keer zag, wat voelde je?
- Hoe vond je het gaan?
- Waarom heb je mij gekozen?
- Zou je het nog een keer doen?

Voorbeeld 1

(Familie shoot)

"Wij hebben afgelopen zomer een fotoshoot gedaan met de hele familie. En dat is ons erg goed bevallen. Het is een uitdaging om negen mensen te fotograferen zoals ze zijn en toch met elkaar. Marianne luisterde goed naar onze wensen. Ze is bereikbaar en zet zich in voor het perfecte eindproduct. Als fotograaf is ze professioneel, ze heeft geduld, goede ideeen en humor. Het is echt een feestje om een fotoshoot met haar te doen. Dank je wel, Marianne!!”

Voorbeeld 2

(Personal Branding fotoshoot)

"Marianne Hope is een hele goede en professionele fotograaf die precies weet wat ze doet.

Ze heeft een hele mooie personal branding fotoshoot voor mij gedaan. Ze stelt je heel goed op je gemak.
Het is heel fijn om met haar samen te werken.

Een echte aanrader, vooral als je niet de standaard foto's wil.
Dus wil je een fotoshoot van jezelf, voor je website of samen met je gezin of familie dan moet je bij Picturelyspoken zijn !!!”