zusterliefde in een zussen fotosessie buiten in de Nederlandse natuur

Zusdinnetje

[het; v; meervoud: zusdinnetjes


1. Samentrekking van de woorden zus en vriendin

2. Persoon die naast bloedverwant ook een vriendin is

Het verrassingscadeau – een zussen fotoshoot en een fotoprint op hout

Wat een leuke zussen fotoshoot was dit! Persoonlijk vind ik een fotoshoot een van de beste cadeaus die er zijn, vooral als het een totale verrassing is. Ik was meteen enthousiast toen deze leuke moeder mij benaderde met het idee om haar man te verrassen met een fotoshoot van haar dochters.

Het hoofdcadeau: een professionele fotoprint van hun dochters op hout, van minstens 80x80cm groot.

Ze wilde spontane, natuurlijke foto’s, dus hebben we een Lifestyle portretfotoshoot (klik voor meer info over wat het is en wat het kost) gepland op een buitenlocatie in Blaricum.

Het was af en toe best spannend. Ten eerste moesten we een tijd vinden waarop de man niet thuis was (niet erg gemakkelijk tijdens de coronapandemie) en ten tweede hadden we te maken met veel regen. Gelukkig ben ik flexibel en pas ik me aan in zulke situaties. Uiteindelijk hebben we een geschikte tijd gevonden die goed werkte.

Het resultaat is erg leuk geworden

Dat kan niet anders met zulke leuke meiden en we hadden genoeg leuke foto’s om uit te kiezen. Uiteindelijk is de foto van hierboven gekozen als cadeau.

Na weken van geheimhouding en discrete WhatsApp-berichten is het gelukt om de jarige volledig te verrassen met een prachtige 80×80 cm foto op hout, die nu boven de eettafel hangt. Een geslaagde missie dus!

Zie hier de foto’s van de zussen fotoshoot. Het eindresultaat van de foto op de muur zie je helemaal aan het einde.

Vind je het ook leuk om een zussen fotoshoot te doen? Of misschien met een broer of een vriend(in)? Lifestyle portretfotoshoots zijn bedoeld voor maximaal 2 personen. Je kunt meer informatie over deze fotoshoots vinden op mijn boekingspagina:

LIFESTYLE PORTRETFOTOSHOOTS