Wat heb ik genoten van deze Lifestyle newborn shoot aan huis – een gezin van vier met een een baby van pas 4 weken out. Het gezin woont in een prachtig jaren ’30 huis. En Wow! Die vensterbank! (zie hieronder) Echt ieder familie fotograf’s droom om hier een Lifestyle fotoreportage van te mogen maken.

Het hele gezin was zo verliefd op kleine Vicky – vooral haar grote broer Viggo. Hij kon het maar niet laten zijn kleine zusje te knuffelen en te kussen. Toen hij zich realiseerde dat hij ook gefotografeerd zou worden, “moest” hij zijn haar “cool” stylen, vandaar al die leuke foto’s van hem in de spiegel.

Liefdevol

[ˈlivdəvɔl] adv


Veel liefde tonen voor iemand;
“Ik zag hoe de moeder liefdevol naar haar kinderen keek”

Lekker ongedwongen en speels

Dit was een typische Lifestyle Newborn shoot aan huis, waar we gewoon “met de flow” mee gingen. We hadden ons goed voorbereid op verschillende dagelijkse activiteiten om het leuk te houden voor iedereen. Dingen zoals dansen, zingen en trampoline springen. Maar uiteindelijk lieten we de dingen op een natuurlijke en ongedwongen manier gebeuren.

Dit is absoluut de leukste manier om een ​​fotoshoot met baby te doen – thuis in een vertrouwde omgeving.

Voorbereiding is alles

Om maximaal voorbereid te kunnen zijn op een fotoshoot met gezin + baby, stuur ik mijn klanten een online vragenlijst een paar weken van te voren. Mijn doel is het om ze beter te leren kennen en een goed beeld van hun verwachtingen en wensen te krijgen. De informatie uit deze vragenlijst gebruik ik om een fotoreportage te maken die voor elk gezin persoonlijk en uniek is.

Kan je je eigen gezin met EEN woord beschrijven?

Heb je er ooit over nagedacht hoe je JOUW gezin zou omschrijven met slechts ÉÉN woord?

Deze familie koos voor LIEFDEVOL. Ik hield dit woord in het achterhoofd tijdens de fotoshoot en eindigde met beelden van het gezin vol liefde en genegenheid.

Hieronder staan ​​enkele van mijn favoriete afbeeldingen uit de fotoshoot, maar er waren er zoveel meer! Zie meer afbeeldingen in deze newborn shoot aan huis fotoreportage evenals de mooie diavoorstelling hieronder die ik voor het gezin heb gemaakt (geluid aan!)

Als je meer wilt weten over hoe ik werk en wat ik voor jou kan betekenen, lees je hier alles over gezinsfotoshoots.  Of stuur mij een bericht via de chat functie hieronder of via mijn contact pagina